Artikkelit

Oma Vogel-suosikkini: Luomumysli

— Vogelin luomumysli on aamujeni pelastus. Yksinkertaisimmillaan aamiaiseni on luomumaitoon sekoitettu mysliannos, kupillinen kahvia ja omena taskuun syötäväksi työmatkalla autossa. Näillä pärjään mainiosti lounaaseen saakka!

Tämä on koettu juttu, sillä Paul kertoo lähestulkoon kasvaneensa myslillä. Mysli oli myös hänen isänsä vakioaamiainen ja on kuulemma edelleen.

— Olen kyllä kokeillut muitakin mysljeä, mutta aina niissä tuntuu olevan jokin vika. Ne ovat joko liian makeita tai kuivikkaita tai ne eivät muuten vain maistu. Tietenkin arvostan maun lisäksi myös Vogelin myslin monipuolista koostumusta ja luomulaatua, hän perustelee.

Perinne jatkuu perheessä, sillä mysli maistuu myös omille pojille.

— Tuntuu hyvältä kun tietää, että liikkuvaiset kaverit saavat näin kunnollisen alun päivälleen. Olen neuvonut heitä ottamaan mysliä, hedelmiä ja jogurttia myös välipalaksi, kun päivällinen saattaa joskus mennä myöhäiseksi vanhempien työkiireiden takia.
Mysliin ei Paulin mukaan kumma kyllä tunnu kyllästyvän. Hän vinkkaa, että mysliseosta voi vaihteen vuoksi mainiosti hauduttaa hetken levyllä kuumaa kestävässä aamiaiskulhossa. - Varsinkin kylmään vuodenaikaan lämmin myslipuuro maistuu esimerkiksi mustikoiden kanssa.

Vogelin maukas mysli on useita luomuviljalaatuja sisältävä täysjyvävalmiste. Se makeutetaan rusinoilla, durian-hedelmällä ja omenalla. Kaukoidästä kotoisin oleva durian (Durio zibethinus) on erittäin ravintoainepitoinen. Sen on todettu lisäävän voimia ja kestävyyttä sekä kohottavan suorituskykyä.

Luomumysli on riittoisaa, aamiaiseksi riittää 2-3 ruokalusikallista maitoon tai jogurttiin sekoitettuna. ER

Takaisin

Arkisto