Urticalcin kalkinimeyttäjä - ja paljon muuta

Kalkin huono imeytyminen askarrutti Alfred Vogelia siinä määrin, että hän päätti kehittää kokonaan uudentyyppisen kalsiumvalmisteen. Se ei toimisikaan vain kalsiumlisänä vaan kalsiumaktivaattorina auttamalla elimistöä hyödyntämään tehokkaammin ravinnon kalsiumin.

Tässä kehitystyössä hänellä oli kaksi lähtökohtaa: tieto siitä, että elimistö kykenee parhaiten hyödyntämään kasveihin sitoutuneet kivennäisaineet, ja homeopaattinen näkemys pienten määrien elimistöä aktivoivasta vaikutuksesta.

Ihmeaine nokkonen

Urticalcinissa on nokkoshierrettä, joka sisältää runsaasti orgaanisesti sitoutunutta kalsiumia. Lisäksi siinä on homeopaattisia määriä kalsiumkarbonaattia, piidioksidia, kalsiumfosfaattia ja natriumfosfaattia.

Miten Urticalcin toimii

Alfred Vogel on verrannut Urticalcinin vaikutusta kalsiumaktivaattorina veden vaikutukseen rutikuivaan sieneen. Vasta kun sientä kostutetaan hiukan, se kykenee imemään kunnolla vettä. Samalla tavoin Urticalcinin pienet kivennäisainemäärät aktivoivat elimistöä hyödyntämään ravinnon kalsiumia ja muitakin kivennäisaineita.

Urticalcin ei sen sijaan ole varsinainen kalkkivalmiste, joka yksinään riittäisi kalsiumin lähteeksi. Se on tarkoitetttu helpottamaan kalkin imeytymistä ravinnosta ja mahdollisesti muista kalsiumlisistä.

Sopii kaikenikäisille

Alfred Vogel kehitti Urticalcinin etenkin lapsia ja kasvavia nuoria ajatellen, mutta tämä biologinen kalkkivalmiste sopii kaikenikäisille kivennäisainetasapainon normalisointiin. Tämä koskee mitä suurimmassa määrin myös ikääntyviä, joita uhkaa luuston haurastuminen.

Milloin Urticalcinia kannattaa käyttää

Urticalcin sopii kaikenikäisille vahvistamaan luustoa, hampaita, ihoa, kynsiä ja hiuksia, koska se imeyttää ravinnosta saatavan kalkin luuston ja sidekudoksen rakennusaineeksi.

Se sopii vahvistamaan elimistön puolustusjärjestelmää, koska toimiva immuunipuolustus edellyttää normaalia kivennäisainetasapainoa.

Allergisiin reaktioihin taipuvaiselle Urticalcin on hyödyllinen siksi, että se vahvistaa nenän limakalvoja kestämään paremmin erilaisia ärsytyksiä. ER

Lue lisää:

Tutkimus Urticalcinin käytöstä ja vaikutuksista